Queen's Gate

Private Residence in West London

This project is a renovation of a private dwelling, located on the top two floors of a listed building in West London, and benefits from period features, fantastic views and a roof terrace, with the constraints including limited clear ceiling height, leaking, acoustic issues and lack of natural light. Our design aimed to interrogate the constraints and turn them into positives, optimising the circulation and natural light, as well as improving its overall performance.

The project is due for completion at the end of 2020.

 
FRONT%20ELEVATION%203_edited.jpg
image00003_edited.jpg
Iso-small_edited.jpg
samples daylight.jpg
lower2.jpg
stairs2a.jpg
 

Subscribe Form

©2020 by Studio 3A ltd. Proudly created with Wix.com

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram