LW

Private dwelling South of London

This project is a renovation of a private dwelling, consisting of rear and side extensions, as well as a garage conversion. 

The 2-storey rear extension enlarges and combines the kitchen and dining rooms on the ground floor, creating an open plan space which draws in natural light through bi-fold doors and a skylight on the south facing elevation. Additionally on the first floor, a walk-in wardrobe and en-suite bathroom are introduced to the master bedroom. The single storey side extension features a new gym and snug room, also maximising the natural light with feature glazing.

The garage outbuilding has been converted into a separate live/work space, with a mezzanine level to maximise the space created by the new pitched roof. A pitched skylight and sliding glass doors further enhance the openess of the space.

 
garage.jpg
kitchen_01.jpg
gym.jpg
stair.jpg
kitchen_02.jpg
Exterior_front2.jpg
Exterior_rear.jpg